MASTER 02 Pardoseli

PAVIMENTI – 1 KG
LINIA MASTER 02

Detergent concentrat potrivit pentru toate suprafețele, inclusiv ciment, rășini și gresie, până la cele mai delicate precum marmura și linoleum. De asemenea, ideal pentru mediile civile foarte frecventate, cum ar fi centrele comerciale și vestiarele, atât manual, cât și automat cu echipamente.

Cu Master 01, Master 02 și Master 03 obținerea rezultatului este rapidă și eficientă, atât pentru întreținerea suprafețelor mari, cât și pentru curățarea și degresarea anumitor zone.
Linia Master este concepută pentru a rezolva eficient nevoile din sectoarele de producție, construcții, întreținere, logistică, mobilitate mare și mică, dar poate fi utilizată cu succes în toate infrastructurile civile care necesită performanțe ridicate de curățare.

Utilizare: Se diluează produsul în funcție de intensitatea murdăriei de la 2 la 5% pentru murdăria standard și de intensitate medie, de la 5 la 10% pentru murdărie intensă, grăsimi și reziduuri de grăsime, zone cu trafic intens, până la 10% pentru murdărie industrială foarte intensă și curatare profunda in domeniul mecanic.

Domeniu de utilizare: Ateliere mecanice, automobile, transport urban, nautic, aeroporturi, caile ferate, industrie, logistica, clădiri.

Dozare: Solicitați fișa tehnică a produsului.

Recomandare: Produs profesional, înaintea folosirii consultați cu atenție fișa tehnică și de siguranță.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută!