MASTER 01 Sgrassatore

SGRASSATORE – 750 ML
LINIA MASTER 01

Detergent universal pentru îndepărtarea murdăriei intense și pete persistente, curățarea tuturor suprafețelor în contexte industriale și mecanice. Ideal pe ceramică și inox, este potrivit și pentru unelte, blaturi și piese mecanice. Are o acțiune decisivă și lasă suprafețele strălucitoare.

Cu Master 01, Master 02 și Master 03 obținerea rezultatului este rapidă și eficientă, atât pentru întreținerea suprafețelor mari, cât și pentru curățarea și degresarea anumitor zone.
Linia Master este concepută pentru a rezolva eficient nevoile din sectoarele de producție, construcții, întreținere, logistică, mobilitate mare și mică, dar poate fi utilizată cu succes în toate infrastructurile civile care necesită performanțe ridicate de curățare.

Utilizare: Pulverizați și ștergeți suprafața cu o lavetă curată. Clătiți suprafețele lucioase, cum ar fi inoxul, cu o lavetă curată și umedă. Aveți grijă la materialele metalice delicate, vopseaua și obiecte tehnice. Gata de utilizare.

Domeniu de utilizare: Ateliere mecanice, automobile, transport urban, nautic, aeroporturi, caile ferate, industrie, logistica, clădiri.

Dozare: Solicitați fișa tehnică a produsului.

Recomandare: Produs profesional, înaintea folosirii consultați cu atenție fișa tehnică și de siguranță.

Vă mulțumim pentru alegerea făcută!